<
НОВИНИ ДНЯ: Неймовірна спека. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зодіакальний гороскоп на липень 2024 року для всіх 12 знаків  Міноборони про темпи мобілізації: динаміка позитивна, краще ніж в березні та лютому  Чого ворог боїться найбільше: комбат дав неочікувану відповідь  Коли спека в Україні ослабне: синоптикиня назвала точну дату  Київ увійшов до топ-10 найгірших міст для життя — рейтинг The Economist  Стюардеса назвала єдине місце, куди ніколи не можна сідати в літакувсі новини дня
Політика
Україна
03.12.2013 16:20 1614

Опозиційних лідерів заздалегідь попереджують про бійки

Лідери опозиційних партій інформуються їхньою особистою охороною про бійки та наступ «Беркуту» і тому Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко заздалегідь йдуть, залишаючи людей на вулицях напризволяще.  

Про це в коментарі заявив голова Регламентного комітету Володимир Макеєнко (ПР).

«Я тут вже дуже давно у парламенті, в українській політиці, можете мені повірити. Я знаю, що коли опозиційні лідери виступають перед людьми, то до них підходять особисті охоронці і попереджають: «Шеф, треба йти, зараз будуть дійти!» і Яценюк, Тягнибок та Кличко йдуть. В українській політиці, як у футбольних клубах – на полі б'ються, а після футбольного матчу всі дуже прекрасно спілкуються один з одним. Хоча б проаналізуйте, у кого з опозиційних лідерів хто кум чи кума», - зазначив В. Макеєнко.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

3.00 / 2
Опозиційних лідерів заздалегідь попереджують про бійки 3.00 5 2
Політика / Україна
03.12.2013 16:20 1614
Еще материалы раздела «Україна»