НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Дехто в США хоче змусити Україну віддати свої території Росії, - Гарріс  Трамп остаточно показав, що не допомагатиме України відбитися від Росії – Politico  Як приготувати рослинне молоко з горіхів: рецепт від фудблогерки  Археологи під час будівництва виявили давні скарби вікінгів  Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчуквсі новини дня
Політика
Україна
11.12.2013 8405

Телеефір зачистять від опозиційних каналів

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення готується відібрати ліцензії на теле- та радіомовлення у компаній «5 канал» та ТВІ.

Про повідомляє ВК «НАСТУП» з посиланням на неофіційну інформацію.

У заяві йдеться, що відповідні документи оприлюднять уже найближчим часом.

Нагадаємо, «5 канал» - один з мовників, які наживо транслював події з Євромайдану в Києві, де силовики у ніч на 11 грудня намагались зачистити територію від мітингувальників, а також штурмували Київську міську державну адміністрацію.

Раніше була поширена інформація про вимкнення «5 каналу» з кабельних мереж. Як повідомили «Телекритиці» у прес-службі телеканалу, наразі відділ з розвитку мережі продовжує розслідування вимкнення мовника із мережі. Працівникам каналу вдалося встановити, що «5 канал» відключено у деяких користувачів кабельного оператора «Тріолан».

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеефір зачистять від опозиційних каналів 5.00 5 1
Політика / Україна
11.12.2013 8405
Еще материалы раздела «Україна»