<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Україна
28.12.2013 7559

Політики чекають народ на Віче, а мітингарі хочуть плану дій

Лідери опозиційних фракцій Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок закликають українців прийти о 12:00 у неділю, 29 грудня на Народне Віче.

«Ми закликаємо всіх, кому небайдужа доля нашої країни, залишити всі свої справи та вийти на Майдан Незалежності у неділю о 12:00. Народ вільної країни не може миритися зі звірячою поведінкою банди при владі, яка по всій країні по одному відловлює активістів Майдану, псує їх автомобілі, залякує, б’є, - йдеться в заяві опозиціонерів. – Жахливий випадок Тетяни Чорновол не залишає сумнівів: цю владу треба негайно зупиняти».

У свою чергу столичні євромайданівці очікують на появу координаторів для з’ясування остаточного плану дій на вихідні. Люди готуються до завтрашнього всенародного Віче та можливої протестної ходи до резиденції Віктора Януковича в Межигір’ї.

Ніч на головній площі країни минула спокійно. Біля сцени постійно залишалося кількасот протестувальників. Зранку вони виконали традиційну молитву. Поповнився Євромайдан і підкріпленням. Прибуло – й багато приїжджих. Люди наголошують – будуть залишатися на вулиці та й надалі підтримувати ротацію протестувальників.

За матеріалами: Українська правда, 5 канал

Оценка материала:

3.00 / 3
Політики чекають народ на Віче, а мітингарі хочуть плану дій 3.00 5 3
Політика / Україна
28.12.2013 7559
Еще материалы раздела «Україна»