<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднаннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.12.2013 17:20 3938

Тетяні Чорновол присудили журналістську премію

Жорстоко побитій журналістці Тетяні Чорновол на Полтавщині вручать журналістську премію імені Василя Симоненка.  

Рік тому журналісти Лубенського медіа-клубу заснували журналістську премію імені Василя Симоненка, розповів його голова Володимир Безчасний.

Комісія, що розглядала подані на конкурс творчі доробки журналістів, 14 грудня, в День пам'яті Василя Симоненка, оприлюднила ім'я першого лауреата. Ним стала молода журналістка, член медіа-клубу Олена Сатдарова.

Днями ж, після жорстокого побиття Тетяни Чорновол, було внесено пропозицію визнати лауреатом симоненківської відзнаки і її. Ідея була підтримана одноголосно.

«У такий спосіб ми визнали не тільки особисті заслуги Тетяни Чорновол в розвитку української журналістики та виявлені при цьому мужність і патріотизм, але й засвідчили свою солідарність з колегою, нашу моральну підтримку», - розповів Володимир Безчасний.

8 січня, у день народження журналіста і поета Василя Симоненка, у його хаті в рідних Бієвцях, двом журналісткам - Чорновол та Сатдаровій - вручать дипломи премії імені Василя Симоненка в галузі журналістики. Чорновол диплом можуть вручити заочно.

За повідомленням УНІАН.

Оценка материала:

3.40 / 5
Тетяні Чорновол присудили журналістську премію 3.40 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
30.12.2013 17:20 3938
Еще материалы раздела «Суспільство»