<
НОВИНИ ДНЯ: Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощіввсі новини дня
Політика
Україна
14.01.2014 12:45 5710

Суддя "васильківських терористів" продає будинок за 3,6 млн

Суддя Києво-Святошинського суду Юрій Бурбела, який слухав справу "васильківських терористів" і виносив вирок, в листопаді виставив на продаж свій будинок в селі Юрівка під Києвом за 3,6 млн грн.

Нагадаємо, після оголошення вироку Володимиру Шпарі, Ігорю Мосійчуку і Сергію Бевзі у вигляді позбавлення волі на 6 років, під Києво-Святошенським судом відбулися зіткнення євромайдановців з бійцями спецпідрозділу "Беркут".
Сам Бурбела після цього зліг у лікарню з мікроінсультом.

Уродженець Алчевська (Луганська область) 52-річний Юрій Бурбела працює суддею Києво-Святошенського райсуду столиці з 2007 року.

У листопаді минулого року на сайті нерухомості dom.ria.com з'явилося оголошення про продаж будинку в селі Юрівка Києво-Святошинського району за 3,6 мільйона гривень. Загальна площа триповерхового будинку - 370 кв. м.

Як пише автор оголошення, який назвався Юрієм, виставлена на продаж нерухомість - "Комфортна, простора, світла квартира в дуплексі. Гараж, крита автостоянка, критий майданчик для барбекю, дві печі. Приміщення під сауну, спортзал, зимовий сад, гардеробну. Всі спальні кімнати з санвузлами. Домофон. Недалеко від будинку озеро і ліс. Хороша транспортна розв'язка".

В цьому ж оголошенні вказаний і мобільний телефон продавця - (050) 650-57-44.

Про те, що цей телефон належить саме судді Юрію Бурбелі, можна дізнатися з іншого відкритого джерела - реєстру адвокатів України. До призначення суддею Юрій Бурбела працював адвокатом, і його контакти досі зберігаються в реєстрі.

За повідомленням Crime.in.ua.

Оценка материала:

5.00 / 4
Суддя "васильківських терористів" продає будинок за 3,6 млн 5.00 5 4
Політика / Україна
14.01.2014 12:45 5710
Еще материалы раздела «Україна»