<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
05.02.2014 19:00 938

Фюле закликає опозицію відмежуватись від радикалів

Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле закликав представників українських опозиційних партій відмежуватися від радикальних учасників протестів на Майдані.

 

Фюле засудив захоплення адміністративних будівель у Києві, зокрема Міністерства юстиції та Мінагрополітики, та закликав мирних мітингувальників і представників опозиції відмежуватися від радикальних протестувальників.

"Опозиція і мітингувальники мають відмежуватися від радикальних елементів" , - заявив єврокомісар під час виступу в Європарламенті у Страсбурзі.

Також Фюле наголосив на тому, що українська влада має дотримуватися свободи слова та мирних зборів і не застосовувати тортури по відношенню до активістів.

"До цих пір в цьому напрямку було занадто мало зроблено: мирні демонстранти продовжують перебувати під вартою, їх часто ранять, викрадення і тортури невідомих злочинців раніше залишаються безкарними", - резюмував єврокомісар.

За повідомленням "Інтерфакс-Україна".

Оценка материала:

5.00 / 1
Фюле закликає опозицію відмежуватись від радикалів 5.00 5 1
Політика / Україна
05.02.2014 19:00 938
Еще материалы раздела «Україна»