<
НОВИНИ ДНЯ: Танго Мілея. Чому Аргентина нарощує підтримку України  Спека до +27: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 21 червня  Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Закон про демобілізацію: коли можуть ухвалити та за якої умови — секретар комітету Ради  Сонце пектиме з-за хмар: якою буде погода в Україні на 21 червня  "Дві зими з відключеннями": експерт негативно оцінив стан української енергосистеми  В Україні 19 червня без опадів, вдень до 32°всі новини дня
Життя та Стиль
Події
06.02.2014 20:00 810

Водій маршрутки, що розбилась на Сумщині, визнав провину

Водій маршрутки, яку протаранив потяг на залізничному переїзді Амбари-Вири на Сумщині, визнав свою вину.

 

Слідчим водій пояснив, що його "відволікло яскраве сонце та сільськогосподарська техніка, яка стояла за залізничним переїздом, а тому не побачив небезпеки, що насувається".

Крім того, чоловік думав, що на цьому переїзді поїзди курсують не часто. Звуковий сигнал машиніста він почув, коли вже був за п'ять метрів від локомотива. Але вирішив проскочити через переїзд. Удар прийшовся на задню частину мікроавтобуса. Це і врятувало життя шістьом пасажирам на передніх сидіннях.

Від сильного удару водія та кількох пасажирів викинуло з транспортного засобу.

"Під час допиту він повідомив, що одразу підбіг до постраждалих, аби надати першу допомогу, перев'язати аби зупинити кровотечу і разом з іншими людьми, які вийшли з потягу, намагався витягти постраждалих з-під уламків розтрощеної маршрутки", - зазначають у прокуратурі.

Власниця мікроавтобуса розповіла, що з водієм співпрацює з листопада минулого року, він був задіяний на ремонтних роботах. А на маршрут вийшов лише другий день, був на випробувальному терміні, трудових відносин офіційно оформити не встигли. У чоловіка були водійські права, алкоголю та наркотиків у його крові не знайшли.

Водія взяли під варту на час проведення слідства. Йому загрожує від п'яти до десяти років в'язниці.

Оценка материала:

5.00 / 1
Водій маршрутки, що розбилась на Сумщині, визнав провину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
06.02.2014 20:00 810
Еще материалы раздела «Події»