<
НОВИНИ ДНЯ: Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Політика
Україна
17.02.2014 5571

Опозиція завтра не планує штурм Ради – Михальчишин

Радикальні протестувальники, які не координуються опозиційними силами, можуть вдатися до більш активних дій, ніж просто мирний пікет під станами Ради.

Про це заявив нардеп від фракції «Свобода» Юрій Михальчишин.

За його словами, така інформація – про нібито штурм Верховної Ради завтра – спеціально вкидається як з одного, так і з іншого боку барикад.

«Є бажання деяких радикальних сил перейти до більш радикальних дій. Але я чітко заявляю, що опозиція завтра не планує штурм Ради, радикальних дій, окрім як, скажімо так, «законодавчого штурму», щоб забезпечити прийняття необхідних рішень. Але радикальні сили, які не контролюються нами, можуть піти на що завгодно. До нас надходить інформація, ми її перевіряємо. Щось підтверджується, а щось – ні», - зазначив «свободівець».

За матеріалами РБК-Україна

Оценка материала:

3.00 / 2
Опозиція завтра не планує штурм Ради – Михальчишин 3.00 5 2
Політика / Україна
17.02.2014 5571
Еще материалы раздела «Україна»