<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
20.02.2014 28219

Російські ЗМІ «спалилися» на «захопленні Ради»

Сайт «Комсомольської правди» подав неправдиву інформацію про нібито захоплену майданівцями Верховну Раду.

Повідомлення було розміщено на сайті kp.ru о 10:05 за московським часом. Стаття досі присутня на сайті.

«Неизвестный стрелок ранил более 20 сотрудников милиции. Предположительно, огонь вели из окна консерватории. А затем активисты захватили Верховную Раду Украины», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, про «провокативний відступ» силовиків сьогодні зранку неодноразово наголошували зі сцени Майдану. За даними розвідки Штабу Національного супротиву, за задумом влади мітингувальники мали захопити Раду, після чого влада мала намір ввести надзвичайний стан. Публікація в російському виданні може свідчити про замовний характер операції, сценарій якого підготовлено не в Україні.

skrin

Оценка материала:

3.00 / 2
Російські ЗМІ «спалилися» на «захопленні Ради» 3.00 5 2
Політика / Україна
20.02.2014 28219
Еще материалы раздела «Україна»