<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2014 12:30 1812

В Сімферополі арештували лідера місцевого Євромайдана

У Сімферополі арештований керівник місцевого Євромайдану - Андрій Щекун.  

Щекун є керівником української громади в Криму.

Наразі Щекуна кудись вивезли. Спочатку була інформація, що він знаходиться у лінійному відділку міліції на залізничному вокзалі.

"Нашій мобільній групі повідомили, що такого заарештованого у лінійному відділку залізничному вокзалі Сімферополя як Андрій Щекун нема. Продовжуємо шукати. Про те, що він у цьому відділку, Андрій встиг повідомити колегу по телефону", - сказано в заяві Євромайдан-SOS.

Андрій був одним із організаторів сьогоднішньої акції у парку Шевченка проти війни, яка мала відбутися о 12.00. Акція відбудеться попри арешт активіста.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Сімферополі арештували лідера місцевого Євромайдана 5.00 5 1
Політика / Україна
09.03.2014 12:30 1812
Еще материалы раздела «Україна»