<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2014 16:00 9944

В Луганську - бійка, захоплено приміщення ОДА

Проросійські активісти напали на євромайданівців у Луганську, внаслідок бійки постраждали кілька десятків людей, а також захватили будівлю облдержадмінстрації.  

Опоненти проводили мітинги на одній площі: проросійські активісти - за референдум щодо статусу Донбасу, а євромайданівці - з ушанування пам'яті Шевченка.

Антимайданівці спочатку напали на євромайданівців, відтак почали штурмувати приміщення Луганської ОДА.

Міліція будівлю покинула.

Над будівлею вивісили прапор Росії.

Проросійські активісти - близько 3000 осіб, що рухалися до місця мітингу, з криками "Росія!" буквально змели тих, хто зібрався біля пам'ятника Шевченку.

"Основна частина атакуючих - молоді чоловіки спортивної статури у чорних масках і з битами. Вони виривали українські прапори, били мітингувальників, розтоптали квіти біля пам'ятника, повалили акустичні колонки. З дівчат зривали українські вінки. Багато отримали тілесні ушкодження. При цьому міліція була осторонь, а на питання, чому вони не діють, міліціонери відповідають, що їм не дано наказу", - зазначено у повідомленні.

За даними 5 каналу, Obzor.lg.ua

Оценка материала:

2.71 / 7
В Луганську - бійка, захоплено приміщення ОДА 2.71 5 7
Політика / Україна
09.03.2014 16:00 9944
Еще материалы раздела «Україна»