<
НОВИНИ ДНЯ: Сікорський: Путін може закінчити війну за п'ять хвилин  "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травнявсі новини дня
Політика
Україна
12.03.2014 46246

Росія готувалася до війни з Україною кілька років, - експерт

Росія готувалася до війни з Україною. У 2012 - 2013 роках Міноборони РФ здійснило ротацію військових в Криму і укомплектували військові частини офіцерами і солдатами, які не мають родинних зв'язків в Україні.  

Про це свідчать результати моніторингу групи «Інформаційний Опір», повідомив на своїй сторінці в Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

 

«Дані аналізу свідчать, що на початок 2012 року 15% офіцерів молодшого, 17-18% офіцерів середньої і 16% офіцерів вищого командного складу Збройних Сил Російської Федерації, який дислокувався на території України (у складі ЧФ РФ), були етнічними українцями чи мали родичів (крім сім'ї), які проживають в Україні.

У 2012-13 роках Міноборони Росії здійснило ротацію військовослужбовців у Криму. Після якою військові частини російських військ були укомплектовані офіцерами, сержантами і солдатами, що не мають родинних зв'язків в Україні, і які не є етнічними українцями. Решта вирушали для подальшого проходження служби в регіони РФ. Не згодні служити в регіонах Росії звільнялися з армії.

Так, момент нинішнього вторгнення до Криму лише 2-3% офіцерів вищого командного складу ЧФ РФ або етнічні українці, або мають родичів (крім членів сім'ї), які проживають в Україні», - йдеться в повідомленні.

Раніше екс-радник Володимира Путіна, член російського «Комітету солідарності з Майданом» і економіст Андрій Ілларіонов заявляв, що у Крмеля є 4 сценарії по розділенню України.

Оценка материала:

4.00 / 8
Росія готувалася до війни з Україною кілька років, - експерт 4.00 5 8
Політика / Україна
12.03.2014 46246
Еще материалы раздела «Україна»