НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
18.03.2014 17:15 1412

Фірташа екстрадують до США

Відомого українського бізнесмена Дмитра Фірташа екстрадують до США за рішенням австрійського суду.

 

Директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс повідомив журналістам, що суд Відня вирішив екстрадувати Фірташа до США і наголосив на можливості оскаржити це рішення.

"17 березня суд міста Відня ухвалив рішення про екстрадицію Фірташа в США. Це рішення може бути оскаржене у вищій судовій інстанції", - сказав Перебийніс.

Нагадаємо, раніше в Австрії арештували Фірташа на прохання ФБР. Справу проти українського олігарха розслідували вже впродовж багатьох років. В поле зору спецслужб США він потрапив ще в 2006 році.

В то же время, Земельный суд Вены опроверг сообщения о том, что решение об экстрадиции украинского бизнесмена Дмитрия Фирташа в США уже принято.

Как заявила ИТАР-ТАСС судья земельного суда Вены Кристина Зальцборн, «это не соответствует действительности».

За повідомленням "Інтрефакс-Україна".

Оценка материала:

5.00 / 1
Фірташа екстрадують до США 5.00 5 1
Політика / Україна
18.03.2014 17:15 1412
Еще материалы раздела «Україна»