<
НОВИНИ ДНЯ: "Росія - колхоз": пропагандисти РФ образились на дівчину з Донецька, яка яскраво описала стан речей в країні  Трамп хоче, щоб Європа надавала більше допомоги Україні  Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецептвсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2014 10:00 12989

Командир авіабази у Бельбеку Мамчур викрадений росіянами

Командир військової частини у Бельбеку Юрій Мамчур, захопленої 22 березня російським спецназом, заарештований та доставлений до військової тюрми у Севастополі.  

Про це журналістам ABC News заявила дружина Мамчура з посиланням на його повідомлення.

За словами дружини Мамчура, командир в/ч зателефонував їй та повідомив, що заарештований та що його доправляють до військової тюрми у Севастополі.

Після цього телефонний зв'язок із ним перервався.

Разом з тим підлеглі Мамчура у в/ч у Бельбеку заявили, що не залишать захоплену російськими військами базу, доки Мамчур не повернеться.

Як відомо, 22 березня відбувся штурм авіабази, на територію військової частини прорвалися представники "самооборони Криму". Ворота в частину проламані за допомогою БТРа. Джерела стверджують, що під час штурму було чути постріли, у штурмі задіяно не менше 6 одиниць БТР-80.

Під час штурму постраждали один журналіст та один український військовослужбовець

За даними очевидців, до військової частини до входу на територію бігла група озброєних людей, за повідомленням Селезньова,під час штурму в/ч працював спецназ Збройних сил РФ, який зайшов з боку аеродрому.

Оценка материала:

4.00 / 5
Командир авіабази у Бельбеку Мамчур викрадений росіянами 4.00 5 5
Політика / Україна
23.03.2014 10:00 12989
Еще материалы раздела «Україна»