<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
30.03.2014 14:00 11058

Росія прописує кримчан у області, що не існує

У Криму видають паспорти Росії, в яких АРК вказаний як область, а не Республіка в складі федерації  

Відповідне фото паспорту, який видали в Криму опублікував у своєму Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"Варто поглянути на фото нижче (це штампи в паспортах, які зараз посилено практикує «нова влада» в Севастополі - Севастополь вказаний як місто якоїсь " Кримської області РФ"). І згадати Федеральний конституційний закон РФ від 21.03.2014 № 6 -ФКЗ "Про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення в складі Російської Федерації нових суб'єктів - Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя", - написав Тимчук.

Він уточнив, що на фотографії - Севастополь - не має статусу міста федерального значення, що випливає з штампа (він приписаний до якоїсь "Кримської області"), а Кримська область - поки ще неіснуючий суб'єкт федерації.

Виходить,що Росія в Криму порушує власне законодавство.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія прописує кримчан у області, що не існує 5.00 5 2
Політика / Україна
30.03.2014 14:00 11058
Еще материалы раздела «Україна»