<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2014 10775

Курченко купує мережу АЗС в Криму

Бізнесмен, якого підозрюють у шахрайстві, контрабанді і несплаті податків в Україні, збирається розвивати паливний бізнес в Криму.

«Угода на стадії завершення», - говорить топ-менеджер одного з найбільших національних гравців паливного ринку на умовах анонімності. Інформацію підтвердили чотири незалежні один від одного джерела на нафтогазовому ринку.

Курченко веде переговори про покупку однієї з найбільших кримських мереж АЗС «Современник», яка налічує 35 заправок і є третьою по числу АЗС на півострові - більше тільки у компаній «Атан» (80 АЗС) і ТЕС (60).

До завершення операції основним власником «Современника» був її гендиректор Ленур Сеттаров. Прокоментувати можливу угоду Сеттаров відмовився, передавши через секретаря, що власники мережі за останній час не змінювалися.

За матеріалами: ЛІГАБізнесІнформ

Оценка материала:

5.00 / 2
Курченко купує мережу АЗС в Криму 5.00 5 2
Політика / Україна
16.04.2014 10775
Еще материалы раздела «Україна»