<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
31.05.2014 19:08 28217

Кличко визначився, що робити з Майданом

Майдан має самовизначитися зі своїм майбутнім.

 

Про це заявив лідер УДАРу Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політика.

«Майдан відстояв демократію в Україні - мільйони громадян нашої держави, серед яких сотні тисяч киян, вийшли відстоювати своє майбутнє і майбутнє країни. … Ми не допустили розгону Майдану тоді - не допустимо і сьогодні, хто б які провокації не чинив», - заявив Кличко.

«Ми розуміємо, що країна і столиця повинні повертатися до мирного життя і розпочинати реформи, яких вимагають люди. Сьогодні Майдан повинен самовизначитися зі своїм майбутнім», - зазначив він.

 

Оценка материала:

3.00 / 4
Кличко визначився, що робити з Майданом 3.00 5 4
Політика / Україна
31.05.2014 19:08 28217
Еще материалы раздела «Україна»