<
НОВИНИ ДНЯ: Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
04.08.2014 695

Бізнес Захарченка працює й досі - Луценко

Бізнес екс-голови МВС Віталія Захарченка наразі не «квітне», оскільки «зрізано» верхівку, але середня ланка й далі заробляє.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив радник президента Юрій Луценко.

«Верхівку», яка носила гроші безпосередньо «Сім’ї» - Януковичу та його наближеним, зрізано, середня ланка продовжує заробляти», - зазначив Луценко.

«Я знаю про те, що існує «чорний» бізнес «Сім’ї» Януковича та його наближених. Щодо бізнесу Захарченка - у першу чергу йшлося про «конвертаційні центри», - додав Луценко.

За його словами, «верхівка цього бізнесу або у бігах, або відійшла від справ, а середня ланка почала відновлювати цю систему». «Сподіватися, що новий очільник фіскальної служби, або новий прем’єр чи віце-прем’єр зможе це сам змінити - неможливо. Потрібно міняти систему, податкове законодавство», - додав екс-голова МВС.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Бізнес Захарченка працює й досі - Луценко 5.00 5 1
Політика / Україна
04.08.2014 695
Еще материалы раздела «Україна»