<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
10.08.2014 2025

На Хрещатику і прилеглих вулицях відновлено авторух

Автомобільний рух на Хрещатику і всіх прилеглих вулицях, крім Інститутської, вже відновлено, повідомляє керівник комунального підприємства «Київавтодор» Володимир Жуков.

За його словами, близько 500 співробітників комунальних служб і 200 активістів продовжують прибирати вулицю Хрещатик і прилеглі території від сміття та бруду, також триває ремонт освітлення. «Вивозять сміття 50 самоскидів і 12 навантажувачів. Дорожнє освітлення на Хрещатику і Майдані ремонтують дві телескопічні вишки. Вони миють і відчищають закопчені світильники, замінюють перегорілі лампочки. Також у центрі працюють поливальні машини», - розповів Жуков.

Як повідомляється на сайті мера Києва Володимира Кличка в неділю, комунальники та кияни вже повністю прибрали територію на майдані Незалежності вздовж Хрещатика біля будівлі Консерваторії. «Залишився останній намет біля вулиці Городецького - його жителі наразі вивозять свої речі. Також працівники комунальних підприємств і кияни продовжують розбирати сцену. Сподіваюся, що до вечора на Хрещатику буде наведено порядок», - сказав керівник «Київавтодору».

Він також розповів, що техніка, яка вивозила сміття з Хрещатика та Майдану, зробила в суботу щонайменше 500 рейсів і вивезла кілька сотень тонн відходів. «Це сотні тонн різноманітного сміття - колод, залишків наметів, ганчір'я, метал, граніт. Сьогодні самоскиди вже встигли зробити приблизно сотню виїздів зі сміттям», - повідомив Жуков.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Хрещатику і прилеглих вулицях відновлено авторух 5.00 5 1
Політика / Україна
10.08.2014 2025
Еще материалы раздела «Україна»