<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
28.10.2016 760

Порошенко звільнив від кримінальної відповідальності осіб, які добровільно здали владі радіоактивні матеріали

Петро Порошенко ухвалив закон про звільнення від кримінальної відповідальності осіб, які за власним бажанням здали органам правопорядку радіоактивно-небезпечні матеріли.

 

Президент України Петро Порошенко підписав закон №4612, який звільняє від кримінальної відповідальності осіб, які незаконно придбали, носили або використовували радіоактивні матеріали, але згодом добровільно здали їх органам влади. Відповідна інформація опублікована на сайті Верховної Ради, повідомляє телеканал "112".

Оценка материала:

5.00 / 1
Порошенко звільнив від кримінальної відповідальності осіб, які добровільно здали владі радіоактивні матеріали 5.00 5 1
Політика / Україна
28.10.2016 760
Еще материалы раздела «Україна»