<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлашавсі новини дня
Політика
Світ
20.12.2016 1481

Трамп официально избран президентом США

Дональд Трамп в понедельник был официально избран Коллегией выборщиков в качестве президента США.

Как сообщает Радио Свобода, выборщики подтвердили результаты голосования на выборах 8 ноября, проголосовав за Трампа во всех штатах, в которых он получил большинство голосов. Всего за Трампа было отдано 304 голоса, только два выборщика-республиканца из штата Техас не поддержали его.

В штате Вашингтон 4 выборщика-демократа проголосовали не за победившую в этом штате Хиллари Клинтон, а за других лиц.

Число членов Коллегии выборщиков равно числу членов обеих палат Конгресса США - 538. Каждый штат представлен пропорционально численности его населения. Для избрания президента необходимы были 270 голосов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Трамп официально избран президентом США 5.00 5 1
Політика / Світ
20.12.2016 1481
Еще материалы раздела «Світ»