<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокурора  В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіям  Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітня  Лубінець жорстко розкритикував федерацію Червоного Хреста, за захист інтересів Росії  В ISW пояснили, що допоможе Силам оборони звільнити всі окуповані РФ території  Скільки систем Patriot потрібно Україні для захисту: Зеленський назвав цифру всі новини дня
Політика
Україна
10.02.2021 1259

Зеленський хотів би замінити спікера Ради

Президент Володимир Зеленський хотів би бачити на посаді голови Верховної Ради чинного віцеспікера Руслана Стефанчука. Останнього спеціально для цього готують.

Про це повідомляє Українська правда.

Причина заміни спікера – самостійність чинного голови Разумкова. Той начебто має власні політичні амбіції та намагається не залежати від Офісу президента. Саме це і не подобається людям на Банковій.

Зазначається, що Стефанчук наразі виглядає найбільш прийнятною кандидатурою на посаду спікера, проте йому не вистачає медійності.

"Як розповідають в оточенні Зеленського, президент був би не проти підсадити Стефанчука на щабель вище у парламентській ієрархії. Але є проблема – цей щабель уже зайнятий", – йдеться у матеріалі УП.

Водночас, форсувати питання заміни спікера наразі не будуть, оскільки для цього треба публічно пояснити, що не так із Разумковим та знайти голоси на підтримку Стефанчука.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський хотів би замінити спікера Ради 5.00 5 1
Політика / Україна
10.02.2021 1259
Еще материалы раздела «Україна»