<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
04.02.2013 20:30 1976

«Інтер» коштує, максимум, 700 млн доларів - Роднянський

Сума у $2,5 млрд, яку сплатив Дмитро Фірташ за компанію Inter media group limited, не має нічого спільного з економічною оцінкою, а включає політичні чи інші чинники, вважає відомий продюсер Олександр Роднянський.

«Угода з «Інтером» з озвученою ціною у $2,5 млрд – це питання домовленостей. Якщо покупець вважає, що йому цей актив нескінченно цікавий і він готовий за нього платити будь-яку ціну, а продавець готовий назвати, яку йому хочеться суму, то вони в змозі домовитися. Але це домовленість за межами економічних показників конкретної компанії. Це те, що називається понятійна домовленість: вона може включати в себе політичні чинники, людські, які завгодно, але не має нічого спільного з економічною оцінкою», – наголосив він.

За його словами, якщо не брати до уваги політичних, соціальних та особистих чинників, то медіагрупа «Інтер» як бізнес може коштувати максимум $600-700 млн.

«За умови, що можна оптимізувати бізнес-процеси і вивести групу на беззбиткову діяльність», – зазначив Роднянський у інтерв’ю Forbes.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Інтер» коштує, максимум, 700 млн доларів - Роднянський 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
04.02.2013 20:30 1976
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»