<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
26.01.2014 15:00 3108

У Білій Церкві заблокували податкову міліцію

Мешканці міста Біла Церква на Київщині заблокували в приміщенні відомства бійців податкової міліції, яких озброїли та екіпірували для відправки на Київ.

 

Про це повідомляють активісти спільноти "Євромайдан SOS" через соціальні мережі.

"Вчора у Білій Церкві (Київської обл.) місцевими активістами та представниками ВО «Свобода» у своєму приміщенні податкової міліції Міністерства доходів та зборів було заблоковано її бійців яким видали повну амуніцію, вогнепальну зброю із бойовими набоями, харчові пайки на декілька днів та планували відправити на Київ. Завдяки своєчасному блокуванню та розголосу інформації, станом на 22:00 бійців податкової міліції відпустили по домівках. Слід відзначити, що бійці просили активістів не розходитись і продовжувати блокування, адже не мали бажання їхати на Київ і виконувати злочині накази діючої влади, а тим більше застосовувати зброю", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що податкову міліцію по всій країні озброюють та готують до відправки на Київ.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Білій Церкві заблокували податкову міліцію 5.00 5 1
Політика / Україна
26.01.2014 15:00 3108
Еще материалы раздела «Україна»