<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Бізнес
Економіка
27.02.2014 19:00 12103

Колишній уряд Азарова винен кожному українцю 39 тис. грн

Борги із виплати заробітної плати в останній місяць роботи уряду Миколи Азарова склали понад 808 мільйонів гривень, що в середньому означає борг у 39 тисяч на кожного працездатного громадянина.  

Як повідомляють в управлінні взаємодії з громадськістю Урядового контактного центру, з початку цього року на урядову телефонну «гарячу лінію» та через інтернет надійшло 1116 звернень.

«Третину звернень з питань заборгованості з виплати заробітної плати отримано від працівників бюджетної сфери: співробітників закладів охорони здоров'я, освітніх закладів та інших бюджетних установ. Аналіз звернень свідчить, що найскрутніша ситуація зафіксована в Луганській, Чернігівській, Донецькій, Київській, Івано-Франківській областях та АР Крим, жителі яких зверталися найчастіше», – повідомляють у контактному центрі.

Найбільші борги по зарплаті протягом усього часу президентства Віктора Януковича зберігалися у Донецькій, Київській, Харківській областях та у Криму.

При цьому один день утримання президент офіційно обходився громадянам України в майже 1, 5 мільйони гривень.

За повідомленням Радіо "Свобода".

Оценка материала:

1.80 / 5
Колишній уряд Азарова винен кожному українцю 39 тис. грн 1.80 5 5
Бізнес / Економіка
27.02.2014 19:00 12103
Еще материалы раздела «Економіка»