<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
12.07.2015 19167

Олігархічний статус-кво на Закарпатті ніхто порушувати не буде - нардеп

«Військові дії на Закарпатті – це війна двох кланів, двох народних депутатів, які то миряться, то знову сваряться. І так багато років підряд», - так прокоментував інцидент з загибеллю вояків «Правого Сектора» нардеп від БПП Вадим Денисенко.

Пересічний закарпатець не розуміє, чого в Києві знялася така буча з приводу воєнних дій під Мукачевим. Закарпатець знає, що це нормальні розборки між людьми, яких пов’язують з кланами Ланьо і Балогами. Більше того, на Закарпатті всі знають, щр такі розборки (просто меншого масштабу) відбуваються завжди і їх причина – контрабанда.

Закарпатець також знає, що ніяких висновків з цієї ситуації не буде зроблено. Чому? Та тому, що офіційно всі скажуть, що це війна двох бандформувань, одне з який чомусь називається Правий сектор, який тут кришує один з депутатів, а інше не має жодної назви.

Що буде завтра? Правий сектор розповість, що боровся з контрабандистами (яких кришує інший депутат). Знімуть якогось підполковника, трохи потасують міліцію і затримають кількох бандюків (не посадять, а затримають). Все це буде приперчено риторикою про боротьбу з проклятим минулим від Януковича з однієї сторони і війною з локальною олігархією з іншої сторони.

Як результат – всі залишаться на своїх місцях. Ніхто місцевий статус-кво порушувати не буде, бо треба робити вибори, а їх результат залежить від місцевого олігарха Б.

Єдине, що справді відбудеться, так це те, що на найвищому рівні всім високим фігурантам справи погрозять пальчиком і скажуть: Більше так не робіть.

І останнє. Якщо хтось думає, що сьогодні носії не носять контрабандні товари через ввірену їм ділянку кордорну – той глибоко помиляється.

Оценка материала:

4.00 / 8
Олігархічний статус-кво на Закарпатті ніхто порушувати не буде - нардеп 4.00 5 8
12.07.2015 19167
comments powered by Disqus
Еще колонки: Колонки / Блоги