НОВИНИ ДНЯ: У Росії почали блокувати доступ до YouTube  Гарріс заявила про готовність до дебатів із Трампом, - ЗМІ  Полуничне тирамісу в стакані: надзвичайно простий рецепт популярного десерту від Лілії Цвіт  В Україні буде новий стандарт профільної середньої освіти: що зміниться для старшокласників  Взимку працюватимуть усі доступні атомні блоки, є чіткі терміни ремонту, - Галущенко  Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента США  Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кавивсі новини дня
Прес-релізи
Транспорт
18.08.2009 14:55 16154

На 8% доступнее! Специальное предложение на авто лимитированного склада Mazda3, Mazda6 2009г. и Mazda5 2008г.

Официальный импортер и дистрибьютор Mazda в Украине ДП «АВТО Интернешнл» объявляет о введении с 18 августа до 18 сентября  2009 года специальных цен на автомобили лимитированного склада Mazda3, Mazda6 2009 года и Mazda5 2008 года.

В течение 1 месяца автомобили Mazda становятся доступнее для наших украинских покупателей.  Цена на Mazda3, Mazda6 2009 года и Mazda5 2008 года снижена до 8%!

Кроме того, в каждом салоне официальной дилерской сети Mazda можно приобрести автомобиль в кредит по ставке 4,99% годовых в гривне.

Условия совместной кредитной программы ДП «АВТО Интернешнл», АСТРА БАНК и СК «НОВА» по кредитованию на приобретение автомобиля Mazda:

·         Валюта кредита - гривня;

·         Авансовый взнос - от 25 %;

·         Срок кредита - до 5 лет;

·         Ставка - 4,99 % годовых;

·         Разовая комиссия – 0 %;

·        Ежемесячная комиссия - 0,99 % от суммы кредита;

·         Минимальная сумма кредита - 10000 гривен;

·         Максимальная сумма кредита - 500000 гривен;

·        Страхование - полное КАСКО, ОСЦВП, страхование заемщика от несчастного случая;

·         Порядок погашения кредита - аннуитет.

Более подробную информацию о данной кредитной программе можно получить в официальных салонах дилерской сети АВТО Интернешнл.

 

Мы всегда идем навстречу нашим покупателям и стремимся совершенствовать свои предложения с учетом интересов клиентов. Мы рады предложить Вам улучшенные  условия и надежное сопровождение как при покупке качественных японских автомобилей, так и во время послепродажного обслуживания.

 

Купив любой автомобиль Mazda в дилерской сети «АВТО Интернешнл», клиент получает целый спектр услуг, в том числе бесплатный сервис assistance (помощь в дороге) на протяжении двух лет с момента покупки.


Детальную информацию можно получить на сайте www.mazda.ua  или в любом салоне дилерской сети ДП «АВТО Интернешнл».

 

Оценка материала:

4.13 / 8
На 8% доступнее! Специальное предложение на авто лимитированного склада Mazda3, Mazda6 2009г. и Mazda5 2008г. 4.13 5 8
Прес-релізи / Транспорт
18.08.2009 14:55 16154
Еще материалы раздела «Транспорт»
  • Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему

    Хотите выполнять садовые работы быстро, просто и с комфортом? Это несложно: достаточно купить спецтехнику. На рынке есть разные варианты, в том числе бюджетные. Самые популярные — это мототрактор и мотоблок. Оба имеют приемлемую стоимость и по карману среднестатистическому владельцу садового участка. Вопрос только в том, что выбрать. Чтобы это понять, сравним преимущества и недостатки каждого решения по отдельности.

    Транспорт 19.03.2024 291
  • Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню? Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню?

    Обираючи СТО для ремонту автомобіля у Львові, ви стикаєтеся з великою кількістю варіантів. Як вибрати надійне місце, яке не тільки відновить ваше авто, але й забезпечить йому довговічність і безпеку? Цей вибір може суттєво вплинути на вашу подальшу водійську досвід та фінансове благополуччя. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, на які варто звертати увагу, щоб ваше рішення було інформованим та обґрунтованим.

    Транспорт 27.12.2023 341
  • Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів

    Porsche Cayenne E-Hybrid — це не просто автомобіль, це символ стилю, потужності та екологічності. При виборі цієї моделі, варто враховувати декілька ключових факторів, що відповідають вашим потребам та стилю життя.

    Транспорт 11.12.2023 795
  • Пневматичні системи для транспортування зерна Пневматичні системи для транспортування зерна

    Розглядаючи можливості для побудови нової або модернізації існуючої інфраструктури для зберігання та транспортування зерна варто порівняти наявні технічні рішення. На сьогоднішній день використовуються 3 типи транспортування зерна - шнекові, конвеєрні та пневматичні. Інколи в рамках однієї інфраструктури можуть на різних ділянках використовуватись всі три типи. Але для сучасних елеваторів здебільшого використовують саме пневматичні системи.

    Транспорт 27.11.2023 414
  • Платні дороги Словаччини: Поради та подробиці для українських водіїв Платні дороги Словаччини: Поради та подробиці для українських водіїв

    Перед подорожжю платними дорогами Словаччини, українським водіям важливо дізнатися ціну зеленої карти, яка є обов'язковою для міжнародних поїздок. Це дозволить підготуватися до поїздки та уникнути неприємних сюрпризів. У цій статті ми роз'яснимо суть системи оплати доріг у цій країні та надамо корисну інформацію, яка гарантує безпроблемну та приємну поїздку по території Словаччини.

    Транспорт 21.11.2023 640