<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
27.08.2009 17:08 14800

«Коблево» увеличивает выпуск вермутов «Маренго»

Винзавод «Коблево» планирует увеличить выпуск вермутов «Маренго» до 7 млн. бутылок в год. С этой целью проводится закупка необходимого объема  трав, входящих в состав вермутов согласно рецептуре. Травы поставляются растениеводческими хозяйствами Бахчисарайского и Белогорского районов Крыма. 

Уже закончен сбор розы дамасской, шалфея мускатного, лаванды колыбельной, мелисы.  В сентябре планируется завершить сбор основного компонента вермута - полыни лимонной.

Напомним, что в состав вермутов «Маренго» входит 11 трав и пряностей: роза дамасская, шалфей мускатный, василек евгенольский, кориандр посевной, лаванда колыбельная, мелиса лекарственная, полынь лимонная, ромашка лекарственная, безсмертник, мускатный орех, ваниль.

Завод «Коблево» выпускает четыре позиции вермутов: три белых - Marengo Bianco Classik, Marengo Bianco Dry, Marengo Bianco Original и один розовый - Marengo Rosso Classik. Для изготовления белых вермутов используется сухое вино из белых сортов винограда, для розовых – сухое вино из белых и красных сортов винограда. Рецептура вермутов – собственная  разработка виноделов-технологов  винзавода «Коблево».

 

Оценка материала:

4.29 / 7
«Коблево» увеличивает выпуск вермутов «Маренго» 4.29 5 7
Прес-релізи / Товари та послуги
27.08.2009 17:08 14800
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний