НОВИНИ ДНЯ: До якого моменту будуть заблоковані активи РФ: у Раді ЄС дали відповідь  Передвиборний штаб Гарріс змінює стратегію через тривогу щодо успіхів Трампа, - Reuters  Як приготувати соковиті котлети: що кухарі не рекомендують додавати до фаршу  Коли Геловін 2024 року в Україні: що це за свято, його традиції  Синоптики розповіли, коли в Україні очікувати снігопадів  Зеленський поспілкувався з Фіцо: що сказав глава української держави  Терти не доведеться: простий спосіб приготування дерунів, який вас точно здивуєвсі новини дня
13.07.2017 1141

Аеропорт “Бориспіль» готується прийняти перший рейс «Qatar Airways»

28 серпня 2017 року Міжнародний аеропорт “Бориспіль” розпочне співпрацю із лідером світового ринку авіаперевезень – авіакомпанією “QATAR AIRWAYS”. Новий партнер головного аеропорту України відкриє регулярне авіасполучення за напрямком “Доха – Київ - Доха” з періодичністю 7 разів на тиждень.

Вихід на український ринок авіаперевізника, який два роки зберігає статус кращої авіакомпанії світу став результатом консолідації зусиль аеропорту “Бориспіль” та “QATAR AIRWAYS” з розвитку власних ринків. Зокрема, відкриття нового маршруту до української столиці проводиться в рамках розширення присутності авіакомпанії у Східній Європі. Для керівництва ж аеропорту “Бориспіль” залучення статусного авіаперевізника було принциповим з позиції якісного розширення авіапокриття у напрямку Південно-Східної Азії. Завдяки новому східному напрямку пасажири “Борисполя” отримають зручну сітку розльоту, яка дозволить прямувати до Австралії, Таїланду, тихоокеанського узбережжя США та Чилі через сучасний авіахаб у Катарі.

Маршрут “QATAR AIRWAYS”до Києва буде обслуговувати літак Airbus A320 на 12 місць у бізнес-класі та 132 місця в економ-класі. Літак пропонує індивідуальні телевізійні екрани, які забезпечують всіх пасажирів інтерактивною розважальною системою із більше, ніж 3000 розвагами. “Початок партнерства з авіакомпанією, яка два роки поспіль отримує статус світового лідера від експертної агенції SkyTrax – своєрідний знак якості для будь-якої авіакомпанії. Аеропорт “Бориспіль” протягом тривалого часу провів серйозні переговори й досягнув бажаного результату. Зміцнюючи та розвиваючи партнерство з кращими з кращих аеропорт “Бориспіль” неодмінно зробить кроки до нових досягнень”, - відзначив генеральний директор ДП МА “Бориспіль” Павло Рябікін.

Qatar Airways - національна авіакомпанія Катару із штаб-квартирою в столиці країни, місті Доха. Авіакомпанія виконує рейси за 144 напрямками, з яких всі є міжнародними. Входить до списку семи авіакомпаній, що мають найвищий п'ятизірковий рейтинг за версією британського агентства Skytrax. Неодноразово визнана лідером ринку Qatar Airways нещодавно знову була названа авіакомпанією року – в рамках World Airline Awards-2017 року від міжнародної рейтингової організації повітряного транспорту Skytrax. Авіакомпанія також отримала визнання у якості найкращої авіакомпанії на Близькому Сході.

Оценка материала:

5.00 / 2
Аеропорт “Бориспіль» готується прийняти перший рейс «Qatar Airways» 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
13.07.2017 1141
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»