<
НОВИНИ ДНЯ: В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грозивсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
29.10.2009 18:37 19583

Вишгородську філію ЗАТ «КРАФТ ФУДЗ УКРАЇНА» рекомендовано до сертифікації ISO 22000

Фабрика з виробництва картопляних чіпсів «ЛЮКС» у Київській області, с. Старі Петрівці, отримала найвищу оцінку з якості та безпечності продукту відповідно до міжнародних стандартів.

23 жовтня 2009 року на Вишгородській філії ЗАТ «Крафт Фудз Україна» у Київській області успішно завершився сертифікаційний аудит системи управління безпечністю харчових продуктів на відповідність міжнародним стандартам ISO 22000-2005, а також FSSC 22000-2009 відповідно до вимог стандарту BSI PAS 220:2008.

Розроблений Британським Інститутом Стандартизації за участю таких великих компаній, як Kraft Foods, Nestle, Danone та Unilever, BSI PAS 220:2008 є новим стандартом у світі, який деталізує вимоги до розробки, впровадження та підтримки програм, що створюють необхідні умови для контролю та попередження ризиків харчових продуктів під час зберігання, виробництва і відвантаження.

Вишгородська філія ЗАТ «Крафт Фудз Україна» стала першою фабрикою у групі компаній Kraft Foods в регіоні Центральної та Східної Європи, Середньої Азії та Африки,  де було проведено перевірку впровадження вимог даного стандарту аудиторською компанією DNV.

«Приємно те, що в Україні був відзначений високий рівень відповідності до вимог, а також процес впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у цілому. Зокрема, були виділені чотири інноваційні практики, які є унікальними в регіоні», - коментує Олександр Кудрик, Директор Вишгородської філії ЗАТ «Крафт Фудз Україна».

Серед відзначених кращих практик у Вишгородській філії – такі: 

1.    Механізми контролю і гарантії безпеки продукції;2.    Додаткові методи контролю якості (Ring-Tests) через проведення лабораторних вимірювань з метою підтвердження проведених тестувань та забезпечення належного рівня кваліфікації персоналу;
3.    Щорічні зустрічі «День поля» з фермерськими господарствами, з якими співпрацює компанія з 1999 року, з метою інформування та обміну досвідом щодо впровадження кращих практик з вирощування якісної та безпечної сировини (картоплі) в Україні;
4.    Регулярні зустрічі з працівниками виробництва (Green Room) з метою обговорення питань з якості та безпеки продукції, належних виробничих практик та підвищення рівня компетентності з цих питань у працівників.

«Всесвітнє визнання і широке застосування системи управління безпечністю харчових продуктів у виробничій практиці дає ряд конкурентних переваг – як для компанії на всіх етапах життєвого циклу продукту, так для партнерів, які вирощують сировину, а також, що найважливіше, для кінцевого споживача, який отримує гарантовану якість картопляних чіпсів «ЛЮКС», що є безпечним для споживання», - коментує Олександр Кудрик. 


ДОВІДКА:

Вишгородська філія ЗАТ «Крафт Фудз Україна» – є найбільшим виробником картопляних чіпсів в Україні, який вирощує картоплю для промислової переробки, а також єдиним, що забезпечує себе насіннєвим матеріалом та має власну агропрограму, завдяки якій компанія отримує в середньому 60 тисяч тонн картоплі в рік.
Картопляні чіпси «ЛЮКС», які виробляються з картоплі, вирощеної в Україні, з’явилася на українському ринку у 1999 році. Сьогодні – це 10 різноманітних смаків.

ЗАТ «Крафт Фудз Україна» (КФУ) є українським підприємством, що входить до групи компаній „Крафт Фудз ”, другого в світі виробника продуктів харчування. КФУ є одним з лідерів на ринку харчових продуктів України в усіх трьох категоріях, в яких представлено продукцію компанії: кава, шоколадні вироби, солоні снеки. КФУ є одним з найбільших в Україні харчових підприємств, що працює на ринку продуктів харчування України з 1994 року. До складу підприємства входять: Тростянецька шоколадна фабрика „Україна” та Вишгородська філія по виробництву чіпсів і фасуванню кави. З 2003 року ЗАТ „Крафт Фудз Україна” відповідає за збут продукції на ринку Молдови, а з 2005 року – на ринках Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджані. А з 2008 р. – ще і на ринках Казахстану, Узбекистану, Киргизтану, Таджикистану, Туркменістану та Монголії. У компанії „Крафт Фудз Україна” працює близько 1600 працівників. Торгові марки: «КОРОНА», MILKA; «ВЕДМЕДИК «БАРНІ»; «ЛЮКС»; JACOBS, CARTE NOIRE.

 

Оценка материала:

3.00 / 5
Вишгородську філію ЗАТ «КРАФТ ФУДЗ УКРАЇНА» рекомендовано до сертифікації ISO 22000 3.00 5 5
Прес-релізи / Товари та послуги
29.10.2009 18:37 19583
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.