<
НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Росіяни зібрали на одній авіабазі третину боєздатних стратегічних бомбардувальників  Коли почнуть розсилати повістки поштою: відповідь Кабміну  Пиріг з сиром і зеленню: простий рецепт несолодкої закуски  Церковний календар на червень 2024 року: коли будемо святкувати Трійцю та Вознесіння Господнє  В Україну ввірветься справжня спека, але будуть дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня  Росіяни зібрали на Кольському півострові велику кількість боєздатних бомбардувальниківвсі новини дня
Політика
Світ
29.04.2018 744

Северная Корея публично закроет ядерный полигон

КНДР проведет закрытие ядерного объекта в Пхунгери в мае. С целью обеспечения прозрачности на мероприятие будут приглашены журналисты.  

Лидер Северной Кореи Ким Чен Ын на саммите с президентом Южной Кореи Мун Чжэ Ином заявил о намерении закрыть ядерный полигон в Пхунгери в присутствие журналистов в мае. Об этом сообщил представитель администрации южнокорейского лидера Юн Ен Чхан, передает Ренхап.

“КНДР проведет закрытие ядерного объекта в мае. С целью обеспечения прозрачности для международного сообщества мы намерены пригласить экспертов и журналистов в КНДР“, – сказал он.

Оценка материала:

5.00 / 2
Северная Корея публично закроет ядерный полигон 5.00 5 2
Політика / Світ
29.04.2018 744
Еще материалы раздела «Світ»