<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
08.12.2009 13:02 17985

На розничном рынке бытовой техники состоялась COMFY-революция!

4 декабря 2009 года открылся первый в Киеве и 59 магазин бытовой техники и электроники COMFY. Инвестиции в открытие магазина в Киеве, по словам председателя совета директоров Станислава Рониса, составили 1 млн. долларов.

Сеть представлена в 29 городах Украины. Первый магазин COMFY был открыт в декабре 2005 года. Вопреки кризису COMFY открыла 21 магазин только в 2009 году и планирует открывать по 25 магазинов площадью 2000 или 3000 м.кв. каждый год в течение 2010-2014г.г. Поскольку сеть широко представлена на Востоке и Юге Украины, открываться магазины будут в Киеве и западных регионах.

COMFY предлагает своим покупателям порядка 10 000 наименований аудио/видео и цифровой техники, мелкой и крупной бытовой техники, медиа товаров и товаров для развлечения, а также аксессуаров на 2000 м.кв. площади. Сеть работает в едином формате во всех регионах (магазины площадью 2000 м.кв. или 3000 м.кв.) и покупатель, придя в любой магазин сети, получит одинаковую для всех регионов Украины стоимость на товар. Если средств недостаточно для оплаты сразу за приглянувшейся товар, можно воспользоваться предложением покупки в кредит от любого из банков-партнеров: Укрсиббанка, Дельта банка или Приват банка.

 

comfy

 

Оценка материала:

4.38 / 8
На розничном рынке бытовой техники состоялась COMFY-революция! 4.38 5 8
Прес-релізи / Товари та послуги
08.12.2009 13:02 17985
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.