<
НОВИНИ ДНЯ: Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелямивсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
09.12.2009 17:37 17872

Аромоксамит JACOBS MONARCH запрошує у «Льодову Казку» на Майдані

5 грудня 2009 року на Майдані Незалежності у Києві відбулося урочисте відкриття ковзанки «Льодова казка». Аромоксамит кави JACOBS MONARCH створює атмосферу для теплого спілкування, а також дарує сюрпризи і приємні несподіванки усім відвідувачам ковзанки. Працювати «Льодова казка» буде до березня, при температурі не вище +15 градусів.  

 

На ковзанці «Льодова казка» на людей чекає:

катання на ковзанах, тепле спілкування за чашечкою аромоксамитової кави у спеціально створеній зоні затишних розмов, зігрівання не лише гарячою кавою, а й теплими пледами, що видаватимуться в зоні затишних розмовприємні несподіванки і подарунки.

«Ковзанка на Майдані – це ще одна можливість для нас організувати платформу для зустрічей і спілкування з друзями і близькими людьми за чашечкою кави. Раніше цього року незрівнянний Аромоксамит нашої кави запрошував людей на спілкування у пересувній кав’ярні на Подолі, а також на День Однокласників 12 вересня, що зібрав 17 000 людей з різних куточків України,» - коментує Наталія Палій, бренд менеджер JACOBS, ЗАТ «Крафт Фудз Україна».

На ковзанці площею 540 кв. м. можуть кататися одночасно до 90 осіб. «Льодова казка» буде працювати щодня з 8:00 до 23:00. Вартість 45 хвилин катання для дорослих  - 20-45 гривень, залежно від дня тижня і часу катання, а для дітей до 12 років - 20-25 гривень. У вартість сеансу входить прокат ковзанів.

Київська міська влада оголосила про можливість безкоштовного відвідання ковзанки для дітей вихованців шкіл-інтернатів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених та з багатодітних сімей – щодня з 8:00 до 10:00 ранку. Для отримання квитків потрібно звертатися до Головного управління у справах сім’ї та молоді за тел. 279 7151, вул. Рейтарська 8-5б.

 

ДОВІДКА:

 

ЗАТ «Крафт Фудз Україна» (КФУ) є українським підприємством, що входить до групи компаній „Крафт Фудз ”, другого в світі виробника продуктів харчування. КФУ є одним з лідерів на ринку харчових продуктів України в усіх трьох категоріях, в яких представлено продукцію компанії: кава, шоколадні вироби, солоні снеки. КФУ є одним з найбільших в Україні харчових підприємств, що працює на ринку продуктів харчування України з 1994 року. До складу підприємства входять: Тростянецька шоколадна фабрика „Україна” та Вишгородська філія по виробництву чіпсів і фасуванню кави. З 2003 року ЗАТ „Крафт Фудз Україна” відповідає за збут продукції на ринку Молдови, а з 2005 року – на ринках Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджані. А з 2008 р. – ще і на ринках Казахстану, Узбекистану, Киргизтану, Таджикистану, Туркменістану та Монголії. У компанії „Крафт Фудз Україна” працює близько 1600 працівників. Торгові марки: «Корона», Milka; «Ведмедик «Барні»; «Люкс»; Jacobs, Carte Noire.

 

Оценка материала:

4.88 / 8
Аромоксамит JACOBS MONARCH запрошує у «Льодову Казку» на Майдані 4.88 5 8
Прес-релізи / Товари та послуги
09.12.2009 17:37 17872
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний