<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
11.12.2009 13:28 21523

Холдинг «Молочний альянс»: через технічне оновлення до збільшення виробництва

На Відкритому Акціонерному Товаристві  «Яготинський маслозавод» - підприємстві, що входить до складу холдингу «Молочний альянс» - завершилася повна модернізація виробничих потужностей. Оновлене підприємство 9 грудня 2009 року було продемонстроване журналістам під час прес-туру. Завдяки технічній реконструкції завод закінчує 2009 рік з суттєвим збільшенням обсягів виробництва.  


Створення виробництва європейського рівня – стратегічне завдання холдингу «Молочний альянс», одного з найпотужніших виробників молочної галузі. Для досягнення поставленої мети холдинг реалізовує комплексну програму інвестицій у технічну реконструкцію підприємств, що входять до його складу.

 

«Взявши курс на системний розвиток, «Молочний альянс» упродовж 2007-2009 рр. інвестував у розвиток виробничої бази підприємств холдингу понад 296 млн. грн., - говорить Сергій ВОВЧЕНКО, генеральний директор ЗАТ «Молочний альянс». Зокрема, у технічне оновлення Яготинського маслозаводу інвестовано близько 50 млн. грн. Повна модернізація дозволила вивести підприємство на новий рівень роботи – від збільшення масштабів виробництва до можливості застосування інноваційних підходів та найвищих стандартів якості продукції».

 

Сьогодні ВАТ «Яготинський маслозавод» виробляє під ТМ «Яготинське» молоко, кефір, ряжанку, закваски, сметану, сири, продукцію йогуртно-десертної групи, масло. Вся продукція виробляється виключно з натурального молока без використання стабілізаторів, барвників та рослинних жирів. Станом на вересень 2009 року частка ВАТ «Яготинський маслозавод» на загальнонаціональному ринку у виробництві молока склала 3%, у виробництві масла – 3%.

 

Незважаючи на кризу та загальне зменшення обсягів виробництва молока і молочних продуктів в Україні, ВАТ «Яготинський маслозавод» збільшує виробничі показники. За січень-вересень 2009 року підприємство переробило  70615 тонн молока, що на 37% більше, в порівнянні з аналогічним періодом 2008 року.

 

Сьогодні на Яготинському заводі працюють оновлені приймально-апаратне відділення, цех кисломолочної продукції, маслоцех, ділянка розливу продукції в ПЕТ-упаковку та компресорний цех.

 

BOND0202

 

В результаті реконструкції приймально-апаратного відділення збільшено обсяг сховища сировини майже в 3 рази (зі 100 т до 290 т), підвищено продуктивність ліній сепарації та пастеризації сирого молока більш ніж в 2 рази (з 14 т/годину до 32,5 т/годину), автоматизовано технологічний процес, що гарантує стабільно високу якість продукції внаслідок усунення впливу людського фактору.

 

Встановлення нових сучасних компресорів дозволило зменшити споживання підприємством електроенергії у 2,5 рази, збільшити продуктивність виробництва холоду у

 

 

BOND0487

 

3 рази та підвищити рівень безпечності об’єкту, адже обсяг аміаку в системі зменшився з 14 т до 600 кг.

 

Збільшенню виробництва масла сприяла модернізація маслоцеху, в якому встановлено дві нові лінії загальною продуктивністю 5 тонн/годину. Як результат, обсяги виробництва цього продукту у вересні 2009 року збільшились на 39%, в порівнянні з аналогічним періодом 2008 року.


Суттєво розширити асортимент дозволило встановлення лінії фасування молока в ПЕТ-пляшку потужністю 6000 пляшок/годину та введення в експлуатацію 17 нових танків для приготування кисломолочної продукції.

У вересні 2009 року виробництво, в натуральних показниках, молока зросло на 33%, в порівнянні з вереснем 2008 року, кефіру – на 40%, закваски у пюр-паці  – на 35%, ПЕТ-пляшці – 76%, сметани – на 3%, ряжанки – на 13%.

 

За додатковою інформацією та фотографіями, будь ласка,  звертайтеся до

Анни Сандалової, за тел. 492-89-04, моб. (067) 239-78-81,

e-mail: sandalova@clever-group.com.ua

або Тараса Бая за тел. 492-89-04, моб. (093) 512-09-95, e-mail: bay@clever-group.com.ua

 

ЗАТ «Молочний альянс» - група компаній, що об’єднує потужні підприємства з виробництва та збуту сирів і цільномолочної продукції, лідер сироварної галузі України. До складу холдингу входять 9 виробничих підприємств молочної галузі: Пирятинський, Баштанський, Городенківський, Згурівський, Тростянецький, Новоархангельський сирзаводи, Золотоніський маслоробний комбінат, Яготинський маслозавод, Варвамаслосирзавод та компанії «Еталонмолпродукт» і Торговий Дім «Еталон», які забезпечують продаж продукції підприємств холдингу в Україні та за кордоном. Продукція підприємств холдингу випускається під брендами «Молочний шлях», «Славія», «Здорово», «Златокрай», «Яготинське». 

Оценка материала:

3.38 / 8
Холдинг «Молочний альянс»: через технічне оновлення до збільшення виробництва 3.38 5 8
Прес-релізи / Товари та послуги
11.12.2009 13:28 21523
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний