<
НОВИНИ ДНЯ: Сікорський: Путін може закінчити війну за п'ять хвилин  "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
31.01.2019 904

В Днепре посреди улицы появился 10-метровый "фонтан"

Фонтан возник из-за водителя, который повредил пожарный гидрант.

В Днепре посреди улицы возник десятиметровый "фонтан". Местные жители сняли на видео это "природное явление", необычное для наших широт.

Как оказалось, водный "аттракцион" возник из-за водителя легковушки, который не заметил пожарную колонку, установленную на гидрант для ликвидации возгорания – машина наехала на гидрант и повредила конструкцию.

На шофера уже составили административный протокол и теперь ему предстоит уплатить штраф. Воду через час перекрыли – отметили в новостях "Сегодня" на телеканале «Украина».

Оценка материала:

5.00 / 1
В Днепре посреди улицы появился 10-метровый "фонтан" 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
31.01.2019 904
Еще материалы раздела «Події»