<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Події
23.02.2019 1093

Появилось видео с места взрыва маршрутки на Донбассе

Взрыв произошел при пересечении нейтральной зоны из Украины в так называемую "ДНР" в районе КПВВ Еленовка.  

На Донбассе возле пункта пропуска Еленовка в субботу, 23 февраля, взорвался микроавтобус. Видео с места происшествия обнародовали на канале WarDoc а YouTube.

Также отмечают, что в результате трагедии на линии разграничения в Донецкой области с микроавтобусом марки Mercedes погибли два человека.

Кроме этого, еще один пассажир, мирный житель, получил ранения. Предварительно, взрывное устройство могло быть заложено на обочине. Детали происшествия устанавливаются.

Оценка материала:

5.00 / 1
Появилось видео с места взрыва маршрутки на Донбассе 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
23.02.2019 1093
Еще материалы раздела «Події»