<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2019 1532

«Школа Зе-депутата» в Трускавці: піар-хід або корисна ініціатива?

Валерій Пекар, бізнесмен, викладач, громадський діяч: Бачу, що багато дописувачів сміється із тижневого навчання депутатів від Слуги Народу. Як людина, що більше 10 років займається подібними освітніми програмами, скажу кілька речей.

1. Тижневий інтенсив – це дуууже багато. Якщо ви не вірите, що можна багато чого зробити за тиждень – може, якось потрапите мені до рук. Якщо ви маєте відкритий погляд на життя (готові до змін), то я вам лише за один день беруся картину світу перевернути. Якщо маєте закритий погляд, то вам і півтора року MBA не допоможуть.

2. Якщо людина не знає майже нічого, то за тиждень її не можна нічому навчити. Але можна зробити одну надзвичайно корисну річ. Невіглас не знає меж свого невігластва – іншими словами, він не уявляє, як багато він не знає. За тиждень можна окреслити невігласу межі його невігластва – а значить, запустити індивідуальний навчальний план на багато років вперед.

3. Мало що так єднає людей, як спільне навчання. Нема кращого способу закласти підвалини спільної ідентичності людей, які ніколи до того не бачили один одного, але мусять разом працювати.

4. Kyiv School of Economics – один із кращих навчальних закладів (повірте мені як викладачу конкуруючих шкіл), а Тимофей Милованов – один з найкращих фахівців.

5. Вчитися завжди краще, ніж не вчитися. І вчитися треба все життя. От якби їх не повезли вчитися, тоді треба було би сумувати (а ви знаєте, як я критично ставлюся до Слуги Народу).
Хотів написати набагато більше, але цих п'яти тез досить.

Автор: Валерій Пекар

Оценка материала:

5.00 / 1
«Школа Зе-депутата» в Трускавці: піар-хід або корисна ініціатива? 5.00 5 1
Політика / Україна
29.07.2019 1532
Еще материалы раздела «Україна»