<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травнявсі новини дня
05.08.2019 2295

Facebook переименует Instagram и WhatsApp - WSJ

Компания Facebook, которая является владельцем Instagram и WhatsApp, добавит к названиям этих приложений обозначение "From Facebook".

Об этом сообщает The Wall Street Journal.

"Мы хотим, чтобы принадлежность продуктов, принадлежащих Facebook, была обозначена более четко", - сказал представитель Facebook.

По словам представителя Facebook Берти Томсон, названия изменятся как в самых приложениях, так и в Google Play и App Store. На экранах гаджетов названия будут отображаться прежние.

Оценка материала:

5.00 / 1
Facebook переименует Instagram и WhatsApp - WSJ 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
05.08.2019 2295
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»