<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже влітку  Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливим  Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійде  ГУР уточнило дані про атаку на катери "Тунець": втрати РФ зросли  Чому в Україні труднощі з виробництвом снарядів стандарту НАТО: відповідь зброяра  Прогноз погоди на літо 2024: чи чекати українцям сильної спеки  "Чорна бухгалтерія" та мовчання порнозірки: Трампа визнали винним за всіма 34 пунктами звинуваченнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
11.03.2010 17:51 11036

Праздник шоколада во Львове (фоторепортаж)

На прошедших выходных Львов превратился в шоколадную столицу Украины. С 6 по 8 марта в городе проходил третий Праздник шоколада, во время которого использовали около трех тонн шоколада. Для жителей города устроили шоколадные фонтаны, испекли торт в виде двухметровой шоколадной Ратуши и «слепили» различные шоколадные скульптуры.

Оценка материала:

4.00 / 7
Праздник шоколада во Львове (фоторепортаж) 4.00 5 7
Прес-релізи / Товари та послуги
11.03.2010 17:51 11036
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Який з виробників тепловізорів кращий? Порівняння брендів Pulsar, HIKMICRO, InfiRay, AGM та Hikvision Який з виробників тепловізорів кращий? Порівняння брендів Pulsar, HIKMICRO, InfiRay, AGM та Hikvision

    У цій статті ми порівняємо п'ять популярних брендів тепловізорів: Pulsar, HIKMICRO, InfiRay, AGM та Hikvision, щоб допомогти вам зробити найкращий вибір.

  • На що звернути увагу під час вибору дитячих шкарпеток? На що звернути увагу під час вибору дитячих шкарпеток?

    Батьки добре знають, що малюку потрібно мати достатню кількість шкарпеток в гардеробі. Потрібні як літні моделі, так і зимові та демісезонні. Щоб уникнути зайвих витрат, краще одразу купувати шкарпетки дитячі оптом. Наприклад, в інтернет-магазині Shkarpetku можна придбати різноманітні комплекти з 4, 6 або 12 пар за доступними цінами.

  • Ефективність сучасного навчання: переваги онлайн школ англійської мови Ефективність сучасного навчання: переваги онлайн школ англійської мови

    У сучасному світі, де технології стрімко змінюють звичні підходи до освіти, онлайн навчання набуває все більшої популярності. Це стосується і вивчення іноземних мов, зокрема англійської. Онлайн школа англійської мови пропонує гнучкість, доступність і високу якість навчання, що робить її привабливою опцією для мільйонів студентів по всьому світу. Ось чому вибір онлайн формату навчання може стати кращим рішенням для тих, хто шукає ефективні та сучасні методи освіти.

  • Що впливає на вартість послуг з перевезення речей? Що впливає на вартість послуг з перевезення речей?

    Перевезення речей – це невіддільна частина будь-якого переїзду, хай то зміна квартири, офісу чи міста проживання. І хоча сам процес транспортування може здатися простим і нехитрим, насправді він потребує ретельного планування, підготовки та вибору надійного підрядника.

  • Як вибрати стільчик для майстра педикюру Як вибрати стільчик для майстра педикюру

    Для будь-якого салону краси правильний вибір обладнання відіграє ключову роль у забезпеченні комфорту клієнтів та ефективності роботи майстрів. Одним із найважливіших елементів є стільчик для майстра педикюру (https://beauty-market.com.ua/ua/g43680454-stulchiki-dlya-pedikyura). У цій статті ми розглянемо як вибрати ідеальний стільчик для вашого салону.