<
НОВИНИ ДНЯ: Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в ротівсі новини дня
Політика
Україна
30.05.2020 2543

Керівництво ринку «Столичний» причетне до перестрілки в Броварах

Сьогодні бійці спецпідрозділу МВС України «Корд» в офісі адміністрації ринку «Столичний» провели затримання учасників перестрілки 29 травня в м. Бровари, що під Києвом.

Про це повідомляє КП в Україні. Відео із спецоперацією опублікував на своїй сторінці заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко:

Як повідомляють джерела серед орендарів ринку, затримані не лише причетні до вчорашньої перестрілки, але й довший час займаються збором неформальних готівкових платежів (фактично - рекетом) на ринку «Столичний». Кураторами угрупування називають керівника ринку Рустема Абдукадирова та бенефіціарного власника Олександра Стельмаха.

Сьогодні слідство встановлює до якого злочинного обґрунтування відносяться вказані особи.

Нагадаємо, вранці 29 травня у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участі близько сотні осіб. 3 осіб отримали поранення. Мер Броварів розповів, що причиною стрілянини стала ситуація із розподілом міжміських маршрутів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Керівництво ринку «Столичний» причетне до перестрілки в Броварах 5.00 5 1
Політика / Україна
30.05.2020 2543
Еще материалы раздела «Україна»