НОВИНИ ДНЯ: Залужний піде в президенти? Чи готується екс-головком до виборів  Запіканка зі шпинатом: цікавий рецепт нашвидкуруч  Без сильних морозів: синоптик розповіла, якою буде погода 14 січня  Погода в Україні: синоптики розповіли, чого очікувати 14 січня, та попередили про небезпеку  Прогноз погоди для України погіршився: у яких регіонах буде найхолодніше протягом тижня  Сніг, ожеледиця і до -7 морозу: прогноз погоди на 13 січня  Реформа освіти: в МОН пояснили, які предмети будуть обов’язковими для старшокласниківвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.06.2020 1267

Віденський пиріг з вишнею: покроковий рецепт

Віденський пиріг з вішней- дуже легкий в приготуванні і дуже смачний. Цим пирогом можна захопитися не на жарт.

Потрібно бути обережним, так як це досить калорійна випічка. Тому їсти її краще в компанії.

Інгредієнти:

  • Борошно - 200 гр.
  • Цукор - 140 гр
  • Вершкове масло - 180 гр
  • Куряче яйце - 4 шт.
  • Розпушувач тіста - 10 гр
  • Вишня - 400 гр
  • Цукрова пудра - 10 гр

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло розм'якшити і збити з цукром.
  2. В отриману масу вводимо по одному яйця. Всипаємо трохи борошна, дрібку солі і розпушувач. Збиваємо міксером.
  3. Потім вводимо решту борошна і ще раз збиваємо до однорідності.
  4. Змащуємо роз'ємну форму вершковим маслом і викладаємо в неї тісто.
  5. Зверху на тісто викладаємо заморожену вишню.
  6. Випікаємо при 160 С протягом 50-60 хв.
  7. Через півгодини перевіряємо пиріг, кожні 5 хвилин дерев'яною паличкою.
  8. Посипаємо пиріг цукровою пудрою і насолоджуємося.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 1
Віденський пиріг з вишнею: покроковий рецепт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.06.2020 1267
Еще материалы раздела «Суспільство»