<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.10.2021 1498

Актор серіалу «Місце під сонцем» Павло Вишняков відверто розповів про розлучення

У 16-серійному серіалі «Місце під сонцем» Павло Вишняков зіграв персонажа, який повторив його долю в реальному житті. Гостросюжетна мелодрама вийде 25 жовтня о 21:00 на каналі «Україна», але без показу на YouTube. Актор зізнався, що все ж таки трапилося в його стосунках.

Павло Вишняков рідко розповідає про своє особисте життя в інтерв'ю. На його сторінці в соцмережі теж немає ніякої інформації. Актор ретельно приховує від усіх свої стосунки.

Його персонаж у серіалі «Місце під сонцем» здійснює вчинки, які можна охарактеризувати, як брехня задля порятунку. В особистому житті Саннікова не все просто. За словами актора, його герою довелося боротися з собою, відштовхувати своє кохання і те, що йому дороге, заради мети.

«У мене зараз відбувається саме така ситуація в житті, як у мого персонажа. Треба ж так! Я  навіть не замислювався над цим, – зізнався Павло Вишняков під час інтерв'ю для каналу «Україна». – Заради хороших стосунків і благополуччя мені довелося розлучитися».

Актор не очікував, що повторює на екрані те, що проживає в реальному житті.

«Я тепер буду думати, чому так збіглося. Можливо, цією роллю я притягнув саме таку ситуацію», – поділився зірка серіалу.

Глядачі каналу «Україна» зовсім скоро дізнаються, що ж відбувалося в житті героїв картини «Місце під сонцем», яка вийде 25 жовтня.

Актор вважає, що дуже важливо подивитися цю гостросюжетну мелодраму: «Щоб, спостерігаючи за історією наших героїв, люди зрозуміли: краще жити чесно. Адже все таємне завжди стає явним».

Дивіться з 25 жовтня о 21:00 серіал «Місце під сонцем» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Місце під сонцем» Павло Вишняков відверто розповів про розлучення 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.10.2021 1498
Еще материалы раздела «Суспільство»