<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
29.04.2010 17:36 11789

L'Accentp. открытие 2-х этажной летней террасы ресторана

27 апреля 2010 года ресторан средиземноморской кухни L’Accento добавил в календарь светских мероприятий Киева еще одно яркое событие – открытие 2-х этажной летней террасы ресторана – «Summer Terrace. Grand Opening».


Среди приглашенных гостей на открытие летней террасы пришли дизайнер Алексей Залевский, травести дива Монро, сестры Завадские, Игорь Посыпайко и Елена Шоптенко, Василий Бондарчук с супругой и другие гости.

В святая святых ресторана L’Accento – на кухне – сестры Завадские из группы Алиби и светская львица Монро готовили блюда под четким руководством шеф-повара ресторана Игоря Вовка. Им удалось раскрыть несколько секретов приготовления  блюд. В последствии, гостям вечера удалось разыграть кулинарные шедевры звезд в казино и оценить их умение готовить.

Напомнила о тепле и лете дизайнер Анна Бублик, которая представила гостям праздничного вечера новую коллекцию весна-лето 2010. 

Оценка материала:

3.71 / 7
L'Accentp. открытие 2-х этажной летней террасы ресторана 3.71 5 7
Прес-релізи / Товари та послуги
29.04.2010 17:36 11789
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний