<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.11.2020 516

В Украине местами дожди, температура воздуха днем до +9

Теплее всего будет на юге страны.

В понедельник, 23 ноября, в некоторых областях Украины пройдут дожди, максимальная температура воздуха днем +9. Об этом сообщает Укргидрометцентр.

На западе страны будет преимущественно дождливо, только в Хмельницкой и Черновицкой областях ожидается сухая погода. Дневная температура воздуха в регионе 3-6 градусов выше нуля. На востоке страны без осадков, днем столбики термометров покажут 0...+2 градуса.

В центре страны осадков также не ожидается, температура воздуха днем до +6.

На севере синоптики прогнозируют ясную погоду, дневная температура воздуха +1...+6 градусов. На юге страны без осадков и теплее всего, здесь воздух прогреется до +9 градусов.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Украине местами дожди, температура воздуха днем до +9 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.11.2020 516
Еще материалы раздела «Суспільство»