НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Політика
Україна
17.12.2020 653

Відома бізнесвумен Русаліна зробила заяву на Всеукраїнському антикорупційному форумі

Сили на боротьбу з корупцією меценатці та бізнесвумен Людмилі Русаліній дали підтримка громадськості та медіаспільноти. Про це вона сказала під час першого Всеукраїнського антикорупційного форуму, що відбувся в Києві.

«Хочу побажати, щоб корупції в нашій країні ставало все менше і менше, тому що саме так потрібно рухатися вперед до європейського рівня життя. Я – не виняток, коли я зіткнулася з корупцією, мені допомогла підтримка медіаспільноти, громадськості. Саме завдяки цьому моя історія стала гучною, і дала сили боротись", – наголосила вона під час свого виступу.

За словами Русаліної, подібні заходи втілюють у собі готовність людей з усієї країни ефективно виступати проти корупції в усіх її проявах.

“Такі збори громадського об’єднання “Стоп корупції” стають вже традиційними. На них приїжджають люди з усієї України. Сьогодні осередки цієї організації є в усіх регіонах нашої країни і я вважаю це корисним і для нашої держави, і для бізнесу, і для громадськості, і для кожної людини. Адже насамперед боротьба з корупцією – це обов’язок кожної людини в нашій країні. Чудово, що є так багато небайдужих людей, які просто на громадських засадах приєднуються до цього руху», – підкреслила громадська діячка.

Нагадаємо, 10 грудня у столиці відбувся всеукраїнський антикорупційний форум, присвячений міжнародному Дню боротьби з корупцією. Туди з’їхались представники відокремлених підрозділів ГО «Стоп корупції», керівники організації, політики та експерти.

Зазначимо, по всій Україні діють 80 осередків всеукраїнської громадської організації «Стоп корупції». Активісти працюють на громадських засадах. Вони проводять незалежні розслідування, вичислюють корупціонерів на місцях, пишуть заяви в правоохоронні органи, співпрацюють зі ЗМІ та громадськістю. Їхня основна функція – це забезпечувати порядок та повідомляти про порушення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Відома бізнесвумен Русаліна зробила заяву на Всеукраїнському антикорупційному форумі 5.00 5 1
Політика / Україна
17.12.2020 653
Еще материалы раздела «Україна»