<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Політика
Світ
19.01.2021 705

У Кремлі запевняють, що Путін не боїться Навального

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін не боїться опозиційного політика Олексія Навального.

Про це повідомляє Медуза.

"Це, звичайно ж, повна нісенітниця. Взагалі в цілому абсолютно не потрібно якимось чином асоціювати президента з порушенням законів Російської Федерації. А різні твердження, що хтось когось боїться, – це абсолютна нісенітниця", – заявив Пєсков.

Заклики Навального виходити на вулиці, прессекретар Путіна назвав "тривожними", але запевнив, що в Кремлі не побоюються масових протестів.

Відповідаючи на питання, чи немає суперечності в тому, що Навальний не відмічався в поліції, тому що був у Берліні, куди його відпустив особисто Путін, Пєсков сказав, що "немає суперечності".

Він пояснив, що, коли Навальний був на лікуванні, то "ніяких питань ФСВП йому не задавав і проявляв абсолютну гнучкість і розуміння". А питання з'явилися вже після того, як клініка "Шаріте" визнала Навального здоровим, а він все одно не відмічався в поліції.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кремлі запевняють, що Путін не боїться Навального 5.00 5 1
Політика / Світ
19.01.2021 705
Еще материалы раздела «Світ»