<
НОВИНИ ДНЯ: На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на виборивсі новини дня
Політика
Європа
28.01.2021 567

Країни ЄС узгодили вимоги до сертифікатів про вакцинацію від COVID

Країни Євросоюзу виробили загальні вимоги для сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу. Ці документи будуть використовуватися в медичних цілях.

Про це сказано на сайті Єврокомісії.

Серед вказівок також рекомендації до захисту сертифікатів від підробок для забезпечення їх автентичності. Мова йде і про довідки в електронній формі, які будуть розміщені в європейській електронній мережі eHealth Network.

Сертифікати будуть виготовлені в паперовому вигляді, а також в електронному. Це повинно дозволити гнучкість їх використання всередині ЄС і надійно захистити персональні дані.

Узгодження вимог до сертифікатів вакцинації відбувалося з урахуванням рішень Європейської Ради від 10-11 грудня, а також від 21 січня 2021 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Країни ЄС узгодили вимоги до сертифікатів про вакцинацію від COVID 5.00 5 1
Політика / Європа
28.01.2021 567
Еще материалы раздела «Європа»