<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Європа
29.01.2021 550

ЄС вводить нову зону карантину: що зміниться

Посли ЄС узгодили новий рівень епідеміологічної небезпеки - "темно-червону" зону. В цій зоні будуть регіони з найгіршою ситуацією з коронавірусом.

Про це повідомляє Reuters.

Регіони з більш ніж 500 зараженнями на 100 000 жителів протягом двох тижнів будуть входити до "темно-червоні" зони. ЄС вже створив систему "світлофорів", щоб позначити рівень поширення коронавірусу.

В ЄС вважають, що нові "темно-червоні зони" допоможуть виділити зони з дуже високим ризиком, а також допоможуть дотримуватися правил.

Нагадаємо, президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн заявляла, що туристи з цієї зони повинні будуть пройти тест перед від'їздом і самоізоляцію по приїзду.

Вона також заявила, що ця система буде застосовуватися для поїздок в межах ЄС.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС вводить нову зону карантину: що зміниться 5.00 5 1
Політика / Європа
29.01.2021 550
Еще материалы раздела «Європа»