<
НОВИНИ ДНЯ: Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbes  Україну накриє нестерпна спека: коли очікувати високої температури повітря всі новини дня
Політика
Україна
01.02.2021 560

Кабмін затвердив порядок компенсацій за електроопалення

Кабінет міністрів затвердив порядок компенсацій для людей, які використовують електроопалення.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в понеділок, 1 лютого.

Компенсацію нараховуватимуть автоматично на особові рахунки споживачів, для цього не потрібно писати заяви або збирати довідки.

"Компенсації будуть виплачуватися людям, будинки яких обладнані електроопалювальними установками та у яких будинки не газифіковані або не мають централізованого теплопостачання. Також компенсації будуть виплачені багатодітним, прийомним сім'ям та дитячим будинкам сімейного типу. В цілому це більш ніж 600 тисяч українських сімей. Держава виділить на такий вид компенсацій 1,4 млрд грн", - зазначив Шмигаль.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін затвердив порядок компенсацій за електроопалення 5.00 5 1
Політика / Україна
01.02.2021 560
Еще материалы раздела «Україна»