<
НОВИНИ ДНЯ: Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbes  Україну накриє нестерпна спека: коли очікувати високої температури повітря   Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокуроріввсі новини дня
Політика
Україна
01.02.2021 505

Карантин у деяких регіонах планують послабити

У деяких регіонах є можливість послабити карантинні обмеження до рівня жовтої і зеленої зон.

Про це на нараді в Офісі президента в понеділок, 1 лютого, заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
"Аналіз показує, що є регіони, в яких можливо більше послаблень карантинних заходів - до рівня, який відповідав жовтій і зеленій зонам. Уряд планує більш детально вивчити це питання і прийняти відповідне рішення", - сказав він.
Прем'єр зазначив, що вперше за довгий час кількість активних хворих на коронавірус опустилася нижче за 200 тисяч.
За його словами, зменшення кількості хворих на COVID-19 пов'язано з тим, що люди самостійно хворіють вдома, а звертаються до лікаря і госпіталізуються тільки в разі погіршення стану.
При цьому Шмигаль зазначив, що зростає кількість тестувань методом ІФА та експрес-тестів - 34 600, порівняно з 20 тисячами на позаминулому тижні.
Крім того, за минулий тиждень зросла кількість госпіталізованих - 12 147 осіб проти 11 630 на позаминулому тижні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Карантин у деяких регіонах планують послабити 5.00 5 1
Політика / Україна
01.02.2021 505
Еще материалы раздела «Україна»